Hållbara handdukstorkar

Undrar du över hur du kan reducera din koldioxidutsläpp? Funderar du på om en handdukstork är ett bra köp, rent energismässigt? Vi på Supreme vill erbjuda våra kunder en hög standard på våra produkter. Det betyder att våra handdukstorkar är energieffektiva: Värmen från värmekällan sprider sig snabbt genom rören till handduksytan så att du får maximalt värme till minimalt pris.  Handdukstorkaren kan också bli uppkopplad till en elpatron vilket innebär att du kan använda din handdukstork utan att behöva ha ditt centrala värmesystem på! Ännu en miljövänlig bonus från Supreme!

 


Handdukstorkar i Krom

Vill du adda lite fräs till ditt badrum? Något som kan höja värdet på ditt hem, samt höja glädjen på din vardag? Dår är kanske Supremes linje av handdukstorkar i krom något för dig! När du installerar en av dessa fina produkter adderar du både stil och funktionalitet till ditt hem.  Vi erbjuder ett brett sortiment av modeller i olika storlek och stil beroende på vad det är du letar efter: En mindre, platt handdukstork i krom är både praktiskt och diskret, medans en större designer handdukstork kan bli en riktig höjpunkt i ditt badrum.  Valet är ditt!

Spara pengar

När ekonomin verkar lite ostabil så är det alltid viktigt att kunna spara pengar så gott det går.  Supreme handdukstorkar är populära just av denna anledningen: Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med sin handdukstork.  Alltså erbjuder vi våra kunder en hög kvalitativ produkt till ett lågt pris, vilket innebär att din handdukstork förbrukar ett minimum av energi under användningen.  Handdukstorkaren kan kopplas upp till ditt centrala värmesystem, eller kan kopplas till en seperat elpatron. Smidigt!


Stiliga radiatorer

Vill du installera en radiator i vardagsrummet utan att kompromissa på stil? Vi på e-badrum.se specialiserar inte bara på handdukstorkar- Vi erbjuder också ett stort utbud av hög kvalitativa radiatorer! Våra el- och vattenburna radiatorer är designade till att möta det moderna hemmets behov.  Inte illa!


Klassisk vit

Letar du efter en riktig klassiker? Prova på våra vita handdukstorkar! Denna fräscha samlingen av handdukstorkar är tillverkade av stål som är sedan sprejad med vit färg.   Resultatet blir en härlig och enkel handdukstork som passar alla i smaken! Ta en titt på vår breda sortiment idag!

Varma handdukar, glada hjärtan

Äntligen är det fredag!  Fredagsmys och ledighet väntar.  Du har kommit hem från en lång och stressig vecka på jobbet.  Men ibland är det svårt att verkligen njuta av helgen- Tankarna fastnar ofta på allt som fortfarande behövs göra på kontoret.  Det är vilktigt att börja helgen rätt.  Försök med att börja helgen i lugn och ro i ditt badrum.  Njut av din lilla oas i tysthet- ta en varmbad, släng en härlig tjock handduk på din handdukstork, tänd lite ljus. Njut fullt av din välförtjänta ledighet!

Din badrumsrenovering

Har du tänkt att renovera ditt badrum? Söker du ett sätt att updatera badrummet samt höja värdet på ditt hem? Kanske skulle en Supreme handdukstork vara lösningen. Våra hög kvalitativa handdukstorkar kan köpas i massor av olika stil till låga priser.  Tänk- ett stiligt badrum och goa, varma handdukar- vilken dröm!

Vårmys!

Ibland kan vårnätterna vara överraskande nog väldigt kyliga! Men hur blir man varm när alla vintergrejerna ligger ihoppackade på vinden och värmen är avstängd? Ta en varmdusch och svep in dig badrocken uppvärmd på din handdukstork.  Brygg sedan ett gott kopp kaffe och kurra ihop dig i soffan med din favoritbok.  Snart kanske du kommer att se fram emot dessa kyliga vårkvällar!

Modernisera ditt badrum

Vill du uppdatera ditt badrum utan att sänka din budget? Då kanske du borde tänka på att installera en av våra fräscha och moderna Supreme handdukstorkar! En av våra vattenburna handdustorkar kan höja värdet på ditt hus, samt skapa stämning och stil i badrummet.  Ta en titt på vår breda sortiment av hög kvalitativa handdukstorkar idag!

Familjevänliga Supreme

Är ditt hem fullt upp med aktiviteter och barnskratt? Fylls din tillvaro av bus och energi? Då är chansen stor att du inte vill ha en produkt som gör livet ännu mer komplicerad! Vi på Supreme vill kunna underlätta din vardag. Det är därför vi erbjuder handdukstorkar som både torkar och värmer upp dina handdukar medans de stannar ur vägen, utan att kompromissa på elegans. Ta en titt på vår hemsida idag- en Supreme handdukstork är den perfekta produkten för en ung och sysselsatt familj!

 


Supreme designad handdukstork i krom

Letar du efter en härlig, enkel handdukstork? Något som piffar till ditt badrum utan att dominera? Något som funkar med både el och vatten? Då har vi definitivt en produkt för dig! Vår populära Supreme Designad handdukstork i krom passar i alla möjliga slags badrum.  Ta en titt på vår hemsida för att se hur du kan köpa hem en idag!

 


Varierad stil? Vi har lösningen!

Letar du efter en handdukstork som passar dina specifika behov? Undrar du om en handdukstork skulle passa in i ditt badrum? Då vill vi på Supreme hjälpa till. Vi erbjuder ett stort utbud på olika produkter, som sträcker sig från små storlekar i platt vitt t.o.m. större handdukstorkar i oval krom, och allt i mellan! Ett som passar varje badrum!

Hemmaspa

Vem skulle säga nej till en härlig dag spenderat på spa? Inte vi! Men om budgeten inte tillåter långa dagar spenderat på lyxspa så kan vi hjälpa dig att få spakänslan hem till dig!  Vi erbjuder ett brett sortiment av Supreme designade handdukstorkar.  Ta en titt på vår hemsida - första steget till att få spakänslan till vardagen! Sedan kan du få mera hemmaspatips på vår blogg. Njut!

RSS 2.0