Supreme handdukstorkar

 

Kanske inte säker på vilken typ av handdukstork det är du letar efter? Ta en titt på vår hemsida för att hitta den stilen som bäst passar dig och ditt badrum.  Vi erbjuder ett brett sortiment på Europeiska handdukstorkar i krom, rostfritt stål och vit.  Vi vill att ni som kund ska kunna få den bästa möjliga upplevelsen av Supreme och vill gärna att ni kontaktar oss ifall ni har några frågor eller bedrifter.

 


2 sätt att använda din handdukstork

 

Alltså kanske du har blivit lite inspirerad av att köpa en handdukstork.  Du kanske gillar hur den höjer värdet på ditt hus, eller kanske den härliga lyxen av att ha varma handdukar tillhands, tack vare en stilig och enkel produkt.  Nu är det bara att lösa ut hur de funkar...!

 

De flesta av våra handdukstorkar kan användas på två sätt:

Koppla handdukstorken till ditt centrala vattenvärmningssystem, eller

Koppla till ditt elektriska värmningselement!

 

Ta en titt på vår hemsida så får du se vilka produkter som säljs idag!


Designade Europeiska radiatorer

Visste du att Supreme också erbjuder ett stort utbud av designade radiatorer till låga priser? man kan installera dessa unika radiatorer varsomhelst i ditt hem.  Huset blir genast varmare och stiligare! Ta en titt på vår breda sortiment idag.  Vi lovar att du inte lämnar besviken.

Från ett hus till ett hem

Ett hem är något man kan vara stolt över. Något man tar hand om, växer i, fixar och renoverar.  Men viktigast är att ett hem är ditt egna oas.  Det är platsen dit du kan känna stillhet och ro.  Vi på Supreme vill hjälpa dig att förvandla ditt hus till ett hem.  Vi erbjuder ett brett sortiment av handdukstorkar och designade radiatorer kan hjälpa dig att nå denna drömmen redan idag.

Lite inspiration till ditt hem

Söker du lite inspiration till ditt hem? Ta en titt på den här fina bloggen: 

http://inspirationsfabrik.blogspot.se/

Sol, bad och...handdukstorkar?!

Sommaren nalkas- tro det eller ej.  Vilket innebär långa dagar vid stranden, ljusa kvällar ute i trädgården och sedan ännu en dag på stranden.  Hur får du handdukarna att torka i tid innan det är dags för nästa badtur? Supreme handdukstorkar kan underlätta problemet! När du installerar en handdukstork från Supreme kan du få den att torka dina handdukar utan att ha husvärmen på. Då kan du verkligen njuta ordentligt av årets härligaste säsong...!

 


Lyx eller funktion? Valet är ditt!

Vi på e-badrum.se tycker att det finns olika sätt att se på ett badrum.  För vissa gäller det att den är funktionell.  Andra vill ha en lyxig oas där de kan slappa av efter en lång dag på jobbet.  Men vad du än har för behov när det gäller ditt badrum så har vi en handdukstork som passar dig och ditt egna stil.  Kolla på vår hemsida för att se vårt stora utbud av handdukstorkar och element idag!

En klassiker

Vilken typ av handdukstork är det du letar efter? Söker du en produkt som är enkel, men funktionell? En produkt som frigör välbehövlig plats i ditt badrum? Någonting som är diskret, men också ger något lite extra?  Om du känner igen dig själv i dessa frågor, så är kanske våran Supreme Klassisk 500/1200mm handdukstork i krom något för dig!

Underlätta vardagstrasslet!

Handdukstorkar kan verkligen underlätta livet medans de erbjuder lite vardagslyx till på köpet. Genom att installera en handdukstork får du omedelbart mer plats att hänga dina handdukar i badrummet och de torkar samtidigt mycket snabbare.  Sedan är det med att bli insvept i en härlig varm handduk efter en lång dag på jobbet inte så illa det heller...!

Skapa din egna oas

Föreställ dig detta:

 

Vita, nymålade väggar, skära, nytvättade gardiner, och en färgglad ny badrumsmatta.  Solen skiner in genom de öppna fönstren och reflekterar på de polerade marmorytor av din nya handfat.  Du ser dig själv snabbt i spegeln och hör hur jacuzzins lungnande surr.  Visst låter det som paradiset efter en lång dag på jobbet? Men även om detta låter lite långt ifrån vad som är praktiskt möljigt, så kan vi hjälpa dig att komma ett steg närmare ditt badrumsoas.  På e-badrum.se erbjuder vi dig ett stort utbud av Europeiska vattenburna handdukstorkar till låga priser, vilket gör att ditt badrum kan lätt transformeras till din egna lugnande oas.

 


Personligt Kundsupport

Grubblar du över att köpa en vattenburen handdukstork, men vet inte vem du kan prata med? Vi kan hjälpa till! Du kan kontakta vår kundsupport via Skype, mejl, eller telefon.  Vi vill gärna underlätta för dig med att besvara dina frågor- Är det modellen eller storleken du frågar efter? Eller kanske leveranstiden eller installeringen? Kontakta oss- vi vill hjälpa till!

Badrumstrassel? Nej, tack!

Förväntas besök? Vet du inte riktigt hur du ska kunna handskas med ditt trånga badrum? Vi kan underlätta detta! Våra Supreme vattenburna handdukstork kan hjälpa till med att organisera handdukstrasslet, vilket ger dig mer utrymme i badrummet, samt varma och torra handdukar på köpet! Ta en titt på vår hemsida för att veta mer om vårat breda sortiment!

Supreme Designad Handdukstork

En av våra populäraste produkter är våran Supreme Designad 700/1200mm handdukstork i krom.  Denna handdukstorkaren är lätt att installera.  Den klassiska stilen passar för alla och rymmer hela familjens handdukar! Just nu erbjuder vi handdukstorkaren för endast 3,963 SEK.  Ta en titt på e-badrum.se för att se allt annat som erbjuds!

Moderna vattenburna radiatorer? Det har vi!

Vattenburna radiatorer är ett koncept som kanske får dig att tänka på eftermiddagar hos farmor när du var barn.  I hörnet stod den stora, skrymmande radiatoren som ständigt lät ut konstiga ljud.  Du skulla vara väldigt förvånad att höra hur långt vi har kommit sedan dess! Nu kan du ha samma jämna värme som hos farmor, men med en radiator som passar din hippa, moderna stil! En Supreme vattenburen radiator kan installeras vart du vill i huset och ger dig värme utan att kompromissa på din stil.  Ta en titt på vår hemsida!

RSS 2.0