Bästa kund

Vi vill gärna få feedback på hur ni upplevde vår service! Är du nöjd med din handdukstork? Hur upplevde du vår kundsupport?  Var du imponerad med leveranstiden? Hittade du stilen du sökte? Genom att skicka in dina kommentarer kan du hjälpa oss att bli ännu bättre.  Ha en härlig helg!

Våren är här!

Äntligen har den efterlängtade våren kommit! Vilket betyder att du gärna spenderar mer tid utomhus och njuter av de ljusa vårkvällarna.  Vi kan hjälpa till med att få dig att riktigt ta vara på dessa härliga stunder. Istället för att oroa dig över hela huset som måste städas medans du är ute och njuter, så kan vi iallafall underlätta med badrummet! Släng dina blöta handdukar på en Supreme vattenburen handdukstork, så torkas de snabbt och smidigt.  Underbart!

Gratis leverans garanterat!

Har du velat beställa en vattenburen handdukstork, men oroat dig över fraktkostnader? Oroa dig inte längre! På e-badrum.se försäkrar vi att alla våra beställningar levereras helt gratis. Efter att du beställt din handdukstork borde du få hem den inom 2-3 dagar, vilket du kan spåra genom UPS.  Smidigt!

 


Ditt moderna badrum

Vill du ha ett badrum som skiljer sig utöver de vanliga? Något som kan matcha din hippa stil? Då tror vi att vi har något som du skulle gilla! Våra designer handdukstorkar finns att köpa i mängder av olika slags former och storlekar. Produkterna varierar: Kanske passar en elegant vattenburen handdukstork i krom?  Eller en fräsch el handdukstork i vitt?  Ta en titt på vår hemsida:www.e-badrum.se. Vi lovar att du inte lämnar besviken!

Varför just Supreme?

Du kanske tänker, ok, det låter ganska käckt med en vattenburen handdukstork: de verkar praktiska och stiliga. Men varför skulle jag investera i just Supreme handdukstorkar? Först och främst erbjuder vi högt kvalitet på alla våra produkter. Vi har ett brett sortiment på lager som vi kan skicka till dig snabbt och smidigt. Och om du fortfarande har lite frågor som behöver besvaras så är det bara att ringa, skypa eller mejla- vår kundsupport vill gärna hjälpa till! Ta en titt på vad vi har att erbjuda på vår hemsida- du kommer inte bli besviken!

Vita handdukstorkar? Det har vi!

Du renoverar ditt badrum och vill gärna installera en supreme handdukstork.  Men problemet är att du inte tycker att modellerna i krom skulle passa in i ditt fräscha, vita badrum.   Oroa dig inte! Vi erbjuder många modeller i vit så att de passar snyggt in i ditt fina och luftiga badrum!

Trångt i badrummet? Vi kan hjälpa till!

Om ditt badrum är något likt de flestas är du kanske frustrerad av hur trångt det kan bli i det lilla rummet!  Resultatet blir att badrummet känns mer som ett överfyllt förvaringsskåp än platsen dit man kommer för återhämtning och avslappning.  Men tappa inte modet! Installeringen av en Supreme handdukstork kan reducera rummets klutter samt skapa mysig stämning och stil i badrummet, för att inte nämna en härlig bonus: att du alltid kommer att ha varma handdukar till hands!


Stil och funktion- ja, tack!

Du konfronteras alltså med ett problem: Det  är ont om pengar, med du är i desperat behov av att uppdatera ditt badrum, eller på något sätt få den att se lite fräschare ut. Ett annat problem som du kanske har är att ditt badrum alltid är för kallt! Blöta handdukar sprider ut sig överallt vilket tar upp alldeles för mycket plats i det lilla rummet. Vad borde du göra nu? Låt oss få presentera supreme handdukstorkar! Vi specialiserar oss på att leverera produkter som gör så att ditt badrum ser fräscht ut, dina handdukar alltid är varma och torra, stilrent,  modernt och din budget glad! Kolla in vår hemsida för mer information om vårt breda sortiment.

En perfekt värd

Föreställ dig detta: Dina gäster har redan anlänt.  Du har bjudit på den perfekta middagen, njutit av härligt umgänge och lyckats med hela kvällens festligheter.  Vilken bonus det då skulle vara för dina gäster att få användning av dina varma handdukar, uppvärmda på din stiliga handdukstork, innan de förbereder sig att dra iväg i nattens kyliga mörker.  Ett trevligt slut på en ljuvlig tid-  ett tecken på en perfekt värd!

Har du kört fast med ditt renoveringsprojekt?

Hur går det med ditt badrumsrenovering?  Känns det som om en idé som i början verkade så unik och special har nu blivit trist och tråkig? Oroa dig inte! Ett sätt att höja värdet och stilfaktorn på ditt badrum är att installera en av våra många supreme handdukstorkar.  Ditt badrum  förvandlas snabbt med en ny och fräsch look!

Höj glädjen på din marsmorgon!

Det krävs oftast någon typ av tröst när man stiger upp på en kall och blek marsmorgon.  Ta detta tillfället att njuta av en varm dusch som slutar med att bli insvept i en tjock och uppvärmd handduk.  Vi säljer ett brett sortiment av olika supreme handdukstorkar som hjälper dig att börja din dag på rätt sätt!

Är min handdukstork hållbar?

Nuförtiden försöker vi alla att reducera vår elförbrukning.  Hur funkar det då med att köpa en handdukstork Det som är så fantastiskt med dessa produkter är att värme som frigörs från elementet för att värma handduken också kan användas för att vidare värma resten av ditt badrum.  Och om du under sommarmånaderna inte vill använda dina vanliga badrumselement så går det att stänga av elementet så att bara handdukstorken förbrukar energi.  Härligt!

Hög kvalitet till låga priser

Vi tillverkar nästan alla våra handdukstorkar i Europa och alla våra produkter följer den europeiska standarden. Eftersom vi är både tillverkare och försäljare av våra produkter har vi en fördelaktig position på marknaden: Vi kan spåra våra produkter från fabrik till kund. Genom att sälja våra produkter online kan vi hålla nere våra priser på ett minimum utan att kompromissa med produktkvalité. Detta ger oss möjligheten att disponera vår budget så att vi kan satsa på kund service, förbättra våra produkter och erbjuda ännu lägre priser.

Garanterat Hög Kvalitet och Brett Sortiment

Vad är det som gör e-badrum.se unik? Vi garanterar handdukstorkar till bra pris och hög kvalitet.  Vi erbjuder ett brett sortiment och är helt säkra på att vi har en handdukstorkar som passar dig i smaken. Gillar du något i den traditionella stilen? Då är kanske den ovalvita varianten den som passar bäst för dig.  Men gillar du något lite mera modernt så är kanske en designervariant i krom något som skulle passa ditt badrum.  Ta en titt på våran hemsida för att se allt som erbjuds.

 


Badrumsrenovering på gång?

Om du har planerat att renovera ditt badrum är det värt att tänka på att köpa en handdukstork .  Att installera en handdukstork är ett enkelt sätt att höja värdet på ditt hus, samt höja mys- och stilfaktorn på ditt badrum! Välj bland många olika modeller på vår hemsida.

RSS 2.0