Havsinspirerade handdukstorkar

Har du tänkt att uppdatera ditt badrum med designade produkter? Ta en titt på vår Supreme Designade handdukstork i krom, EVR715/1200mm.  Denna handgjorda handdukstorkaren är tillgjord av krompolerade horisontala rör som sömlöst svetsas på ena sidan till två vertikala rör.  De vertikala rören monteras sedan till väggen med osynliga fästen.  På den andra sidan tar rören en segellikanade form (härligt för de som gillar lite havsinspiration!).   Handdukstorkaren mäter 715/1200mm, vilket gör att den lätt rymmer hela familjens handdukssamling.  En perfekt produkt för det moderna badrummet!

Uppdatera ditt badrum: Ovala handdukstorkar i krom

Vill du uppdatera ditt badrum? Letar du efter ett sätt att torka hela familjens handdukssamling på en gång? Då kanske du skulle gilla vår ovala handdukstork i krom.  Produkten som visas nedanför (CC4/17) åtgärder 400mm x 1760mm. Handdukstorkaren värmer till 629 watt, vilket innebär att den enkelt värmer ett badrum som mäter 6 kvm.  En elegant krompolerad yta kombinerad med en klassisk stegdesign skapar en produkt som man inte vill missa!

Vita handdukstorkar- Värmer både handdukar och badrum!

Letar du efter en handdukstork som värmer både handdukar och badrum samtidigt? En handdukstork som erbjuder klassisk design på ett nytt, fräscht sätt? Ta en titt på vårt breda utbud av vita handdukstorkar. Modellen WF4/17 har ett energiutbyte på 629 watt.  Standardutbytet rekomenderas att vara 100w per 1 kvm.  Denna handdukstorkaren har därför möjligheten att värma badrummet samtidigt som den värmer hela familjens handdukssamling. Och du behöver inte välja mellan el eller vattenburen värme- denna handdukstorkaren använder båda. Inte illa!

Lite designerprodukter till vardagen

Söker du en handdukstork som kan ge ditt badrum något lite extra? Ta en titt på vår populära Supreme designad handdukstork i krom (MIR500/1300).  Denna modellen kombinerar klassisk stil med en modern känsla.  Handdukstorkaren är tillgjord av 14 förkromade stålrör med en bredd av 500mm och en höjd av 1300mm.  Din handdukstork kan värmas på antingen el eller vattenburna system (VVS). En härlig designerprodukt till en oslagbar pris!

 


Gratis leverans inom Sverige

Visste du att vi erbjuder fri frakt inom hela Sverige? De flesta av våra produkter skickas med UPS, vilket innebär att du kan spåra din leverans.  När du beställer en handdukstork kommer du att få en egen spårningsummer som du kan använda för att spåra din beställning.  Enkelt!


Ovala handdukstorkar i krom

Letar du efter en produkt som har lyxfaktorn utan att kompromissa på praktiskhet? Ta en titt på vår breda utbud av ovala handdukstorkar i krom.  Dessa handdukstorkar är enskilt tillverkade i material av det högsta kvalitet. Den ovala formen tillåter att du lätt kan hänga upp dina handdukar utan att det behöver ta mycket plats.  Handdukstorkarna erbjuds i olika storlekar och kan värmas med antingen el eller vattenburen energi.

 


Europeiska designade handdukstorkar

Har du hört att vi erbjuder ett brett sortiment av designade handdukstorkar? Dessa handdukstorkar är av hög kvalitet och erbjuder både stil och prakt i en härlig produkt! Ta en titt på vår hemsida om du vill veta mer!

Ett modernt sortiment till låga priser

Letar du efter ett sätt att uppdatera ditt badrum? Söker du en handdukstork som kan passa till olika badrumsstil? Ta en titt på våra handdukstorkar i rostfritt stål.  Denna stilen erbjuder en enkel och fräsch look till ditt badrum, vilket moderniserar rummet utan att dominera. Härligt!

Lösningen till en regnig helg

Känns helgen lite trist när det regnar? Kanske lösningen är att ändra helgens aktiviteter så du inte behöver gå hemmifrån! Det finns massor att göra runt huset: Läs favoritboken, laga en ny rätt, eller kolla på Fifa med familjen.  Och varför inte unna dig en hemmaspa-kväll, med levande ljus och en go' handduk uppvärmd på din handdukstork? Kanske kommer du att börja gilla regniga dagar!

Du kan kontrollera värmen!

Har du tänkt att använda din handdukstork med elektriskt värme? Då behöver du köpa med en stopp-plugg tillsammans med en elpatron till din handdukstork.  Det som är så bra med dessa elpatron är att man faktiskt kan bestämma själv vilken typ man vill ha! Det finns nuvarande tre olika typer: Den enkla modellen värmer upp handdukstorkaren och håller temperaturen konstant. Den andra modellen är reglerbar, vilket betyder att du har möjligheten att justera temperaturen själv! Sedan finns det också en digitalt reglerbar elpatron som inte bara kan justera temperaturen, men som också har en timer. Smidigt!

Uppdatera stilfaktorn med en radiator

Behöver du installera en ny radiator i ditt hem? Letar du efter ett sätt att uppdattera stilfaktorn i ditt vardagsrum? Visste du att Supreme också tillverkar radiatorer? Supreme erbjuder ett brett sortiment av designade radiatorer i olika stil och storlek som passar alla i smaken.  När du installerar en av våra radiatorer, sparar du inte bara pengar på elförbrukning och självaste produkten, men du sparar också plats i ditt hem.  Ta en titt på hemsidan för att se allt som erbjuds!

Sommarhelg och avslappning

Nu har den efterlängtade fredagen äntligen kommit! Hur bättre firar man en helg av sol och sommar än med musik, skratt och ett glass rosé på uteservering. Hurän du planerar att  spendera din helg så hoppas vi att det blir tillsammans med goda vänner och familj.  Och när festligheterna tar slut i dem tidiga morgontimmarna är det alltid härligt att veta att man kan komma hem.  En skön långdusch som avslutar med att bli insvept i en tjock handduk uppvärmd på din handdukstork är definitivt det bästa slutet på en bra dag.  Låt helgen få börja!

RSS 2.0